Iyengar Jógát oktató stúdiók

Ahimsza Jógaközpont

23 éve foglalkozunk jógával, a Magyar Jóga Társaság alapító tagjai és vezetői, valamint a veszprémi Ahimsza Jógaközpont létrehozói és a Magyar Jóga Akadémia alapítói és tanárai vagyunk.

Több itthoni és nemzetközi jógaoktatói, majd Iyengar Jógatanári képzést végeztünk, így elmélyültünk a jóga terápiás részének az alkalmazásában is. Állandó szakmai továbbképzéseken veszünk részt a jóga és a hozzátartozó tudományterületek vonatkozásában. 2012 januárjában továbbképzésen vettünk részt Indiában Pune-ban az Iyengar Intézetben.

Weboldal:

http://www.ahimszajoga.hu

Antaranga Jógaközpont

Az Antaranga Jógaközpontot a 16. kerületben, Sashalmon nyitottuk meg, ezzel egy régi álmunk vált valóra. Mivel a jógaterem családunk összefogásából született, a jógaórák alkalmával szeretnénk a családok minden tagjára figyelni, így lehetőség van kisbabás és nagybabás órákon való részvételre, amelyeket Kati tartja, de előzetes egyeztetéssel a nagyobb gyerekek is elkísérhetik szüleiket.

Weboldal:
http://antarangajoga.hu/

Amrita Jógaközpont

Tanáraink magasan képzett, okleveles Iyengar jóga oktatók és folyamatos továbbképzés alatt állnak, hogy a lehető legtöbbet tudják nyújtani a foglalkozásokon. Szeretettel várjuk ide azokat, akik kikapcsolódásra, felfrissülésre, megújulásra vágynak, csakúgy, mint a jóga mélyebb tapasztalásainak megélését és megértését keresőket.

Weboldal:

http://amritajoga.hu/

 

AUM Jógaközpont

Jógaközpontunk a belváros szívében található, az Astorián. A hét minden napján várunk Iyengar metódus szerint tartott óráinkon, magasan képzett oktatóinkkal!  Nálunk az oktatás kis csoportban zajlik, hogy az oktató folyamatos figyelme mellett fejlődhess! Termeink eszközökkel jól felszereltek, az Iyengar Jóga gyakorláshoz minden feltétel adott. Várunk szeretettel!

Weboldal:

http://aumjoga.hu

 

Biatorbágy – Biafitness Sportcentrum

Tanáraink magasan képzett, okleveles Iyengar jóga oktatók és folyamatos továbbképzés alatt állnak, hogy a lehető legtöbbet tudják nyújtani a foglalkozásokon. Szeretettel várjuk ide azokat, akik kikapcsolódásra, felfrissülésre, megújulásra vágynak, csakúgy, mint a jóga mélyebb tapasztalásainak megélését és megértését keresőket.

Weboldal:

https://www.facebook.com/iyengarbiatorbagy

 

Budayoga

A jógaoktatás a hatha jógán belül B.K.S Iyengar metódusának tanításait követi, melynek legfőbb jellemzője a precizitás és az egyvonalúság. Filozófiánk vendégeinkkel megismertetni egy rendkívül precíz és intelligens jóga irányzatot. Bevezetni őket a holisztikus életszemléletbe, mellyel mélyebb önismeretet fejleszthetnek ki, és az önfejlesztés segítségével magasabb életminőséget teremthetnek maguknak.

Weboldal:

http://budayoga.hu/

 

Darshan Jóga Stúdió

Azért hoztuk létre a jógastúdiónkat, hogy megosszuk ennek az 5000 éves tudásnak az átformáló hatását. Az ősi jógikus filozófia tanítása szerint a test, a lélek és a szellem egyenrangú részei a mindenségnek, és a hatha jóga célja az, hogy a teljességbe vigyen vissza bennünket.

Öt részre osztottuk alapelveinket. A keleti jógatanításokat- Patandzsali Jóga Szutráiból merítve- ötvöztük a nyugati tudományos módszerekkel. Ezek az elvek megalapozzák a jóga gyakorlását és aktualizálják ezt az ősi filozófiát a mai  modern környezetünkbe.

Weboldal:

http://jogadarshan.hu

Gold Center Jóga

A Gold Jóga stúdió 2006-ban nyitotta meg kapuját Újbudán, a Budafoki úton. Budapesten az első, Iyengar eszközökkel (köteles fal) felszerelt teremként vált kuriózummá.

A termet Sárig Hajnalka Iyengar jóga oktatónk álmodta meg és hozta létre.

Kezdő és haladó iyengar jóga foglalkozásokra várunk minden kedves érdeklődőt. Sport központunkban minden korosztály megtalálja a számára megfelelő mozgás formát, gyerekek és felnőttek egyaránt. Gyerekjóga és sport táborokat is szervezünk nyáron. Az idősebb korosztályra is gondolunk, 2015-től bevezetésre kerülnek a senior jóga órák. A kismamákról sem feledkezünk meg, kismama jóga és babás jóga foglalkozásokat tartunk. A kismamák és anyukák számára nagy segítség a létesítményünkben található gyermekmegőrző.
Weboldal:
http://www.goldcenter.hu/joga

Jógastúdió Gyömrő

Könnyen megközelíthető, minden kellékkel felszerelt a stúdió. A hozzánk érkező gyakorló óra után szívesen marad egy finom gyógyteára, beszélgetni, együtt-lenni… a kellemes-meghitt légkör garantált.

Weboldal:

http://www.jogagyomro.hu/

Nagykovácsi Jógaterem

Jógastúdiónk gyönyörű zöldövezetben, a Nagyszénás lábánál, a budai tájvédelmi körzet határán fekszik. Egyedi tervezésű, saját építésű, természetes anyagok felhasználásával készült. A teljesen felszerelt teremben Iyengar metódus szerint oktatunk, előtérbe helyezve a terápiás jelleget.

Kezdő, haladó, 50+  Iyengar órák, baba-mama-, kismama-, gyerekjóga, gyógymasszázs. A központban hétvégi elvonulások is lehetségesek,(vegetáriánus étkezéssel) max. 25 fő részére.
Weboldal:

http://jogaterem.hu