Napijegy (Nagyterem)

6 900 Ft

Azoknak, akik jártasak az alapok terén, Szálamba Szarvangászanát (válltámasz, a terem közepén) is beleértve. Az alapvető pózok finomításra kerülnek, Sirsasana (fejenállás), kézenállás, hátrahajlások kerülnek bevezetésre. A haladó programra való részvétel feltétele a legalább 6 hónapos, rendszeres gyakorlás.

Készleten

Kategória:

Leírás

Haladó Iyengar Jóga

Azoknak, akik jártasak az alapok terén, Szálamba Szarvangászanát (válltámasz) is beleértve. Az alapvető pózok finomításra kerülnek, Sirsasana (fejenállás), kézenállás, hátrahajlások kerülnek bevezetésre. A haladó programra való részvétel feltétele a legalább 6 hónapos, rendszeres gyakorlás.

Anatómia

Egy rövid előadás arról, hogy mi köze van a jógának és az anatómiának egymáshoz? Mi a különbség a sport és a jóga között? Ismerd meg a jóga alapvető élettani befolyását, az elmére, idegrendszerre vagy a közérzetre gyakorolt hatását egy autentikus előadótól.

Filozófia

Egy rövid előadás arról, hogy miről is szól a jóga filozófiája? Mi a jóga célja és vajon mi köze van az ászanáknak vagy a pránajámának az elmeállapothoz, az idegrendszerhez? Megtudhatod, milyen alapvető értékeket hordoz, milyen útmutatást ad a jóga filozófiája egy hatalmas tapasztalattal rendelkező előadótól.

 

Napi program

Időpont Nagyterem Tanár
9.00-9.45 Pránájáma Répássy Erika
10.00-10.45 Anatómia Csutoros Gergely
11.00-13.00 Iyengar Jóga Veres Mónika és Trapp László
13.00-14.45 Edéd, film, egyéb 13.00 órától mantrázás Irtl Melindával (15-20 perc)
14.45-16.45 Iyengar Jóga Sárgi Hajni és Richter Kati
17.00-17.45 Filozófia Drimál István
17.45-18.15 Zárás

 

Fontos! A regisztációval nyilatkozik arról is, hogy elfogadja a Felelősségvállalási Nyilatkozatot.