Beregszászi Gabriella

Beregszászi Gabriella

Iyengar Jóga oktató

iyengar_logo

Képzettsége: Okleveles Iyengar Jóga Oktató – Introductory II. (2019)

A jóga 2010. óta az életem szerves része. Szeretem, mert egyensúlyba hoz, inspirál, utat mutat, ha kell, energiával tölt fel, ha arra van szükségem, megnyugtat. Tudatosságra tanít, azt a figyelni tudást, jelenlétet, megfigyelői állapotot, amit a gyakorlás során megtapasztalok, tovább tudom vinni a hétköznapokra.

Sok éven át a versenyszférában dolgoztam, irodavezetőként először a reklám, marketing, PR, majd a kockázati tőke befektetések világában. Aztán egyszer csak jött a jóga, amikor egy egészségügyi problémára kerestem megoldást – veleszületett kétoldali csípőficamom van -, ami nem csupán erre, de annyi minden másra hozott megoldást, hogy elhatároztam, ezzel szeretnék foglalkozni. Hogy segíteni tudjak másoknak, neked, nektek. Tanulni a legjobb dolog a világon, a jóga pedig folyamatosan tanít és fejleszt. Részt vettem gyerekjóga oktatói képzésen, kismama és szülés utáni regeneráló jóga oktatói tanfolyamon. Hiszem, hogy azért vagyunk itt, hogy tanuljunk, tapasztalatokat szerezzünk, fejlődjünk egymás által.

Sikeres Introduytory II vizsgát tettem az V. Magyar Iyengar Jóga Oktatóképző (2016-2019) keretében, 2019. júniusban. Tanáraim Veres Mónika és Trapp László voltak, korábban nagyon sokat tanultam Répássy Erikától, Richter Katalintól és Tibai Marikától. Köszönet érte.

Kezdetben csak gyerekekkel foglalkoztam, nekik tartottam órát és nyári jógatáborokat. A szülők kérésére indultak el a kezdő órák felnőtteknek. Miután szűkös lett az ennek otthont adó hely, helyszín keresésébe fogtam, és 2017. szeptemberben elkezdődött az új stúdió kialakítása, felújítása. A munkálatok befejezése után 2018. januárban még félgőzzel, majd májustól teljes kapacitással nyitottunk meg Érden, a Szent István út 82. szám alatt, Manipura Jóga Stúdió néven.

Mobil: 06 20 562 6247
FB oldal: https://www.facebook.com/manipurajoga/
Email: manipurajoga@gmail.com