BudaYoga

Harkay Beátát, a BudaYoga alapítóját kérdeztük:

 

Mi a hitvallásod, miért alapítottad a stúdiót?

A jóga számomra a bölcsesség útja, amikor Sorsunk kerekét a megváltás és nem az aktuális problémák megoldása felé vezetjük. A cél, hogy élni tudjunk a mindannyiunkban meglévő lehetőségekkel.
2009 óta oktatok hatha jógát különböző jógastúdiókban. A BUDAYOGA stúdió megalapításával nagy álmom vált valóra. Szeretettel fogadom mindazokat, akiknek gyakorolását inspirálhatom. A stúdió neve egyébként Buddha, a megvilágosodott bölcs nevéből ered és a stúdió földrajzi elhelyezkedésére is utal.

 

Miért az Iyengar metódust választottad?

Hiszem,hogy mindenkinek kijelölt útja van, ezért az önismeret és a minket körülvevő természet tanulmányozása elengedhetetlen tudatunk ébredéséhez. Az Iyengar módszer az érzékelésünket fejleszti azáltal, hogy elmélyülünk egy-egy jóga testtartásban. Mesterünk, B. K. S. Iyengar életútja és tanításai lehetővé teszik, hogy új megvilágításba helyezzük önmagunkat.

 

Milyen szintű órákat lehet látogatni, kik a tanárok?

Az óráim a jóga alapjainak biztos és biztonságos elsajátítását szolgálják, ezért kezdő szintű órák.
Én, Harkay Beáta vagyok a BUDAYOGA stúdió tanára. 2009 óta oktatok jógát és 2014-ben végeztem a magas szintű Iyengar jógaoktatói képzést Introductory II. szinten.

 

Mit tartasz fontosnak a stúdióról?

A jól megközelíthető helyen fekvő BUDAYOGA stúdióban jó hangulatú órákon egy barátságos oktató várja az Iyengar jógát ismerni vágyókat.

budayoga.hu

1026 Budapest,
Szilágyi Erzsébet fasor 69. fsz. 2. 17-es kapucsengő

Telefon: +36 20 204 2233

hello@budayoga.hu

Harkay Beáta

Stúdió vezető