Manipura Jógastúdió

Beregszászi Gabriellát, a Manipura Jóga Stúdió vezetőjét kérdeztük:

 

Mi a hitvallásod, miért alapítottad a stúdiót?

A stúdiót azzal a céllal hoztam létre, hogy másoknak segíteni tudjak, hogy megmutassam nekik az Iyengar jóga sokrétűségét, mélységét. Tanulni a legjobb dolog a világon, ezért, hogy másoknak tudjak segíteni, folyamatosan tanulok, és erre bíztatom a tanítványaimat is.

 

Miért az Iyengar metódust választottad?

Mert rögtön az első órán megéreztem, hogy ez az, megérkeztem, erre van szükségem. Mert bár előtte próbáltam más jóga irányzatot, nem fogott így meg. Az Iyengar jógában rejlő precizitás, a magyarázatok pontossága, az órák felépítése azonnal megragadott. Egy egészségügyi problémámra kerestem megoldást, és annak kezelése mellett annyi minden másra megtaláltam. Egyensúlyba hoz, inspirál, utat mutat, folyamatosan fejleszt, tanulásra sarkall, ha kell, energiával tölt fel, ha arra van szükségem, megnyugtat.

 

Milyen szintű órákat lehet látogatni, kik a tanárok?

A stúdió egyszemélyes stúdióként működik jelenleg. Kezdőket és újrakezdőket várok nagy szeretettel. Lehetsz kezdő, újrakezdő, vagy már kicsit több tapasztalattal rendelkező, biztosan találsz az órarendben olyan időpontot és olyan szintű órát, ami megfelel neked.

 

Mit tartasz fontosnak a stúdiódról?

Kicsi, hangulatos, otthonos hely, amely összetartó közösséget formál. A hozzám gyakorolni járók között barátságok szövődnek.

Összesen 80 nm-en két teljesen felszerelt terem várja a jógázni vágyókat. A terem kialakítása során igyekeztem minőségi anyagokat használni, és olyan eszközökkel felszerelni a stúdiót, hogy az mindennel rendelkezzen, ami egy Iyengar jóga órán szükséges. Így mindkét teremben van kötélfal és teljes eszköztár.

 

Kapcsolat

 

web: manipurajoga.hu
cím: 2030 Érd, Szent István út 82.
telefon: +36-20-562-6247
e-mail: manipurajoga@gmail.com

 

nézd meg a többi magyarországi iyengar jóga stúdiót is!