Örlős Erika

Örlős Erika

Iyengar Jóga oktató

iyengar_logo

 

Képzettsége: Okleveles Iyengar Jóga Oktató – Introductory II.

A Szúrja Jóga- és Egészségközpont alapítója, a Holmes Place vezető jógaoktatója, Iyengar-jóga oktató, MJSZE Minősített Jógaoktató, Kismama jóga oktató, Spinning oktató, Sportoktató és közgazdász vagyok.

1998-ban kezdtem el gyakorolni a jógát. Az első irányzat amivel találkoztam, a Yesudian jóga volt. Néhány év gyakorlás után 2002-ben, Budapesten tartott kurzust dr. Faeq Biria. Az első pillanatban éreztem, hogy ő az, akitől tanulni szeretnék és tudtam, hogy megtaláltam azt a stílust is, ami a legközelebb áll hozzám, az Iyengar jógát. Folyamatosan látogattam a továbbképzéseit, majd ezután sikeresen felvételt nyertem a Párizsi Iyengar intézetbe, ahol 2007 decemberében megszereztem a minősített Iyengar jóga oktatói oklevelet. Az Iyengar jóga gyakorlása során nagyszerű lehetőséget kaptam önmagam megismerésére és fejlesztésére.

Tanáraim: dr.Faeq Biria, Corine Biria, Jordi Marti, De Bussy Christine, Laurent Dauzou, Manouso Manos, Rita Keller, Kevin Gardiner, Csendes Erzsébet, Répássy Erika, Sütő Mária.

Mindenkinek ajánlom az Iyengar jógát, aki szeretné magát jobban megismerni, szeretné a korlátait ledönteni, szeretne minőségibb életet élni. Annak is ajánlom, aki még soha nem jógázott de nem fél a kihívásoktól!

Mottóm: Merj szembenézni önmagaddal és ne fogadd el a megváltozhatatlant!