Ábrahám Ildikó

Ábrahám Ildikó

Iyengar Jóga oktató

iyengar_logo

 

Képzettsége: Okleveles Iyengar Jóga Oktató – Introductory II.

A mozgás öröme egészen kiskoromtól kezdve életem meghatározó része. A kezdeti művészi tornát előbb „hobbi” balett órák követték, majd a klasszikus balettot és a modern táncot 6 éven át tanultam a Győri Balett mestereinek irányítása alatt.

2007 szeptemberében találkoztam először az Iyengar jógával Bartsch Gabi és Trapp Laci óráin. Egyetemi tanulmányaim mellett a jógagyakorlás fokozatosan a mindennapi életem részévé vált, egyre erősebben éreztem a jóga testi-lelki pozitív hatását, ezért 2011-ben elkezdtem az Iyengar jógatanár képzést. 2012 nyarán Londonban sikeresen letettem az Introductory 1 szintű vizsgát, majd a képzést 2013-ban Budapesten folytattam Répássy Erika és Kevin Gardiner irányítása alatt és 2014-ben Introductory 2 szintű Iyengar jóga oktatói minősítést szereztem.

2014 augusztusában eljutottam az indiai Puneba, a Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute-ba, ahol az Iyengar családnál gyakorolhattam és tanulhattam.

Jógagyakorlásomban és tanításomban B.K.S. Iyengar módszerét követem, amely precizitása, biztonsága és felépítettsége egyedülálló.

Hálával tartozom tanáraimnak, akiktől a kezdetektől fogva tanulhatok: Bartsch Gabinak, Trapp Lacinak, Répássy Erikának és Kevin Gardinernek.