Ananda Jóga és Életmód Stúdió

Veres Mónikát, az Ananda Jóga és Életmód Stúdió vezetőjét kérdeztük:

 

Mi a hitvallásod, miért alapítottad a stúdiót?

Jógaoktatóként évek óta egy olyan központ megteremtéséről álmodoztam, ahol felszabadultan hangolódhatunk és kapcsolódhatunk önmagunkkal, ahol a testmozgás és a lélekápolás egységében bárki szabadon töltekezhet, kikapcsolódhat, felfrissülhet a rohanó hétköznapok mellett. Most végre ez az álmom valóra vált, így szeretettel várlak Téged is a 11. Kerületben, az Edömér u. 4. szám alatti Stúdiómban oktatótársaimmal és terapeutáinkkal. Célunk, hogy egy olyan közösségi tér alakuljon, ahol minden részed és szinted megkapja azokat a pozitív energiákat, amire éppen szüksége van. Legyen szó akár jógaóráról, meditációról, kineziológiai kezelésről és masszázsról.

 

Miért az Iyengar metódust választottad?

Az Iyengar jóga hatékonysága és közérthetősége sokat segített önmagam megértésében. Mivel egyszerre nyújt és erősít minden porcikámban rögtön érzem a változásokat. Megerősítette az izmaim, csontjaim és az idegrendszerem. Képes vagyok könnyedén venni az Élet kihívásait, hiszen az Iyengar jóga gyakorlásom alatt megtanultam a határaimat érzékelni és azokon biztonságban haladni tovább.

Tapasztalt tanárként pedig az a meggyőződésem, hogy bárki, bármilyen életkorban elkezdheti. Idősebbek, fiatalok vagy akár komoly betegséggel küzdők is képesek az Iyengar jóga által fejlődni, egyre egészségesebbé válni.

 

Milyen szintű órákat lehet látogatni, kik a tanárok?

Teljesen kezdők és középhaladók számára adunk lehetőséget a gyakorlásra. Tehetik ezt a rendszeres óráinkon, hétvégi továbbképzéseinken vagy akár jóga táborainkban. Kismama jóga óráink és képzéseink egyedülállóak illetve babás, regeneráló órára is lehetőség van.

Ha esetleg valakinek egyéni jóga órára van szüksége, személyesen szoktam foglalkozni vele.. Szakmai és terápiás tudásom, és természetgyógyász végzettségem minden morzsájával támogatom tanítványaim fejlődését.

Bővebben:
Veres Mónika Senior I. Iyengar jóga oktató

 

Mit tartasz fontosnak a stúdiódról?

Nyugodt, csendes környezetben töltekezhetnek a jógázók. A stúdió légköre és a felkészült oktatók rengeteg lehetőséget nyújtanak a jóga gyakorlására minden nap és a nap minden időszakában.

 

Kapcsolat

web: http://anandajoga.hu/
cím: 1113. Budapest, Edömér u. 4. földszint 2., 2. kapucsengő
telefon: +36 20 986 2737
e-mail: veresmoni73@gmail.com

nézd meg a többi magyarországi iyengar jóga stúdiót is!