One With Nature Yoga Stúdió

 

Garai Valériát, a One With Nature Yoga stúdió vezetőjét kérdeztük:

  

Miért az Iyengar metódust választottad?

 

Szeretem a mozgást, gyerekkoromban tornáztam, táncoltam, sőt nagyon sok maratont is futottam. Az Iyengar jógában először a sérülések elkerülését, gyógyítását láttam. Szépen, fokozatosan tapasztaltam azt meg, hogy ez a módszer jóval messzebb vezet. Az ászanák, habár külsőleg statikusan jelennek meg, tele vannak belső dinamikus cselekvéssel, a tudatosság, az intellektus tanítható a test felett kialakított tudatosság segítségével, ez az intelligencia pedig tovább, mélyebbre hatol, belső tudatot is generál, és stabilizálja az elmét. A jóga a test, az elme és a lélek kultúrája. Az ászanák a tejes rendszeren fejtik ki hatásukat a testi, energetikai és szellemi méreganyagokat kimosva belőlünk.

  

Mi a hitvallásod, miért alapítottad a stúdiót?

 

Szeretném a tapasztalásom, örömöm, a kincset, amit az Iyengar jógában felfedeztem, megosztani másokkal is. Az csak egy később felfedezett hozzáadott értéke az oktatásnak, hogy a tanítással válok a legjobb tanulóvá.

  

Milyen szintű órákat lehet látogatni, kik a tanárok?

 

A One With Nature Yoga egyszemélyes stúdió. Mint friss diplomás Okleveles Iyengar Jóga Oktató, a kezdő, újrakezdő 1-2. szintű gyakorlókat várom. Folyamatosan képzem magam és szeretnék továbblépni, magasabb szintre. Élvezem minden részét ennek a folyamatnak. Óráimon magas szintű magyar és nemzetközi oktatók, a teljesség igénye nélkül, Trapp Laci, Veres Móni, Répássy Erika, Kevin Gardiner, Abhijata Iyengar, David Meloni, Zubin Zartoshtimanesh tanárok, mentorok nyomát igyekszem nagy lelkesedéssel követni.

   

Mit tartasz fontosnak a stúdióról?

 

Otthonos, kicsi stúdió a One With Nature Yoga stúdió. Előnye, hogy baráti, komfortos légkörben zajlanak on- és offline is az órák. A gyakorlók közössége formálódik, finoman, észrevétlenül baráti társasággá alakul.

  

Kapcsolat

 

web: onewithnatureyoga.com
cím: Budapest, VII. kerület
e-mail: valeria.garai@gmail.com

 

 

 

nézd meg a többi magyarországi iyengar jóga stúdiót is!