Benedáné Magyar Csilla

Benedáné Magyar Csilla

Iyengar Jóga oktató

iyengar_logo

Képzettsége: Okleveles Iyengar Jóga Oktató – Level 1. (2021)

2014-ben harmadik gyermekem születése után iratkoztam be életem első jóga tanfolyamára, ami történetesen Iyengar metódusú volt, amit az évek során több is követett. Eleinte csak heti egyszer jártam, majd idővel egyre gyakoribbá váltak az alkalmak, ami azt eredményezte, hogy egyre jobban elköteleződtem a jóga iránt.

Kíváncsiságból 2017-18 során elvégeztem egy hatha alap- és középhaladó tanfolyamot, miközben továbbra is az Iyengar jógát gyakoroltam.

2018 őszén elkezdtem az Iyengar jógaoktató-képzést is, és 2021 októberében sikeres Level I szintű vizsgát tettem. Hálás köszönetem tanáraimnak, Répássy Erikának, Kevin Gardinernek, Veres Mónikának és Tolner Máriának, akik azóta is segítenek fejlődésemben.

Hajt a kíváncsiság, hogy egyre több mindent felfedezzek, és egyre precízebben tudjak gyakorolni, ezért a napi szintű otthoni gyakorlás mellett műhelyekre és tanfolyamokra is járok rendszeresen, hogy tovább fejlődhessek.

Azt szeretem az Iyengar jógában, hogy első ránézésre az ember a testét erősíti, de jótékony hatása a lélek és a szellem oldalán is érezhető, kikapcsol, megerősít minden tekintetben. Az életemre, a személyiségemre is kifejti hatását, megnyugtat, lecsendesít, feltölt energiával egy fárasztó nap után. Remélem, ezt a csodálatos érzést másoknak is átadhatom.

Mobil: +36 30 312 1533
Email: csillu.magy@gmail.com