Nagy János

Nagy János

Iyengar Jóga oktató

iyengar_logo

Képzettsége: Okleveles Iyengar Jóga Oktató – Introductory II.

1971 február 8-án születtem Miskolcon.
Miskolcon a Bláthy Ottó villamosenergia ipari technikumban szereztem technikusi oklevelet.
1998-tól elkezdtem tanulni természetgyógyászatot. Így Faragó Lászlótól tanultam Kecskeméten fogyasztó, nyirok és cellulit masszázst, és csontkovácsolást. Dr. Oravecz Máriától tanultam anatómiát, reflexológiát, moxa, köpöly és fülgyertya terápiát. Balázs Istvántól tanultam természetgyógyászati alapismereteket.

2004-ben utaztam tanulni először Indiába a Oneness Universityhez, egy 10 napos lelki tisztulási elvonuláson vettem részt.
2005 februárjában elvégeztem a 21 napos beavatási folyamatot, majd 2006 februárjában az elmélyítő tanfolyamot.
Budapesten 2006-2009-ig elvégeztem az Integrál Akadémiát Gánti Bencénél, itt Integrál Tanácsadói oklevelet szereztem. 3 év alatt rengeteg terápiás gyakorlaton vettünk részt, ami a saját magunk fejlődését szolgálta nyugati és keleti módszerekkel.
Ezalatt 2010-ben az Egység Egyetemnél a tréneri kurzust elvégeztem.

2001-2011-ig Budapesten, az ország több nagyvárosában és kisebb településein segítettem az emberek fejlődését.
1993-2006-ig Budapesten éltem és 2006-tól Boldván élek.
2008-ban megépítettem a kertünkben egy Izzasztókunyhót ahová heti rendszerességgel rengeteg ember érkezett már testi-lelki tisztulási folyamatra.
1994 körül kezdtem el Iyengar jógát gyakorolni eleinte könyvből, és barátokkal közösen gyakorolva.
Később 2009-től tanultam Nischal Ghaletól Iyengar jógát, majd 2011-2014-ig Répássy Erika és Kevin Gardiner nemzetközi Iyengar oktatói képzésén Introductory I. és II. diplomát szereztem.
Jelenleg Miskolcon az Erzsébet Fürdő Alternatív Diagnosztikai és Terápiás központjában maszírozok és csontkovácsolok, a Holdam Egyesület belvárosi központjában és a városi bíróságon Iyengar jógát oktatok. Szabadidőmben sziklát mászok, kertészkedek és a családi házunkat építem és fejlesztem.