Programok

Iyengar jógatábor

Iyengar jógahétvége Tolner Máriával

2024. május 10-12.

Ha szeretnél kiszakadni a hétköznapokból,  saját magadra figyelni, kikapcsolódni, feltöltődni, elmélyülni a gyakorlásban, csatlakozz hozzánk!
Mire számíthatsz? Teljesen felszerelt jógaterem, sok-sok jóga, jó társaság. 🙂

Helyszín: Herbstyle Minihotel 3300 Eger, Szúnyog köz 4
Szervező: Tolner Mária

További info itt. 

 

Iyengar jógatábor

Iyengar jógatábor a mesés Balaton-felvidéken

2024. május 10-12.

Egy hétvégi ELVONULÁS segít kiszakadni a hétköznapokból, az otthonból, így van időd, hogy teljes mértékben a jógára fókszuláj. Egy ilyen hétvége sokszor felér egy egész hetes nyaralással, ezt mi is tapasztalatból mondjuk, imádjuk, amikor el tudunk szakadni résztvevőként egy hasonló programra:) A Kerekegy Panzió GYÖNYÖRŰ helyen található a mesebeli Balaton-felvidék egyik csendes falujában, Taliándörögdön. A helyszín pont erre épült, hogy vendégül lássa azokat, akik elmélyülnének a csendben és az önismeretben. 
Helyszín: Taliándörögd Kerekegy Panzió
Szervező: Répássy Erika

További info itt. 

 

Iyengar jógatábor

Iyengar Jóga-Spirálstabilizáció-Fascia tábor Csutoros Gergellyel és Richter Katival!

2024. április 25-28.

Leírás: Idén tavasszal sem maradhat el az Iyengar Jóga-SPS-Fascia Táborunk! Tartsatok velünk a tavaszi megújulásra, ahol elűzzük a téli fáradtságot és újult energiával töltjük fel magunkat! Programok: Iyengar jóga gyakorlás, légzőgyakorlatok és meditáció, spirálstabilizáció gyakorlás, fascia tréning, inspiráló elméleti előadások, élménydús beszélgetések. Végre kiszakadhatunk a monoton hétköznapokból, legalább egy hosszú hétvégére!

Szervező: Richter Kati
Helyszín: NaturMed Hotel Carbona****, Hévíz

További info itt. 

 

Iyengar jógatábor

Jógatábor Zalacsányban a Batthyány Kestélyhotelben!

2023. április 12-14.

Szeretettel várunk májusi jógatáborunkba a négycsillagos Batthyány Kastélyszálló Kúria és Golf Resortba****. 
Tavaszi jógatáborunk kiváló alkalom, hogy testileg és lelkileg is feltöltődj, felrázd magad a tavaszi fáradtságból, és energetizálva vágj bele az előtted álló időszakba. Kezdő és haladóbb szinten is csatlakozhatsz, az Iyengar metódusnak köszönhetően mindenki a saját szintjének megfelelően fejlődhet.
Szervezők: Vajai Szabolcs, Vajai-Hebling Katalin
Helyszín: Zalacsány, Batthyány Kastélyhotel

További info itt. 

 

Iyengar jógatábor

Tavaszi Iyengar Jóga Tábor Taliándörögdön

2024. március 21-24. 

Ha szeretnéd elmélyíteni a gyakorlásod, ha szeretnél kizökkeni a hétköznapokból, ha szeretnél kikapcsolódni, ha szereted a jó társaságot….itt a helyed.
Helyszín: Kerekegy Panzió (8295 Taliándörögd, Kossuth utca 18.)
Szervező: Trapp lászló

További info itt. 

 

Iyengar jógatábor

Iyengar jóga- és túratábor Felsőörsön

2023. november 10-13.

Szeretettel várunk jóga- és túratáborunkba, Felsőörsre, egy tartalmas hétvégére a föld és a víz elem jegyében. Lesz Iyengar jóga, könnyű túra, beszélgetés, közös játék és jó hangulat. Szuper jó kikapcsolódás.
Egy erdőszéli házban leszünk, ahol lehetőség nyílik az elvonulásra és közösségi életre is.  

Helyszín: Belsőörs – ház lélekkel, Felsőörs
Szervezők: Deák Eszter és Gyökös Etelka

További info itt. 

 

Iyengar jógatábor

Iyengar jógatábor Egerben

2023. szeptember 22-24.

Ez a hétvégi program rengeteg élménnyel ajándékoz majd meg, ahol a jógán keresztül feltöltődhetsz és megismerheted mitől lesz haladó a gyakorlásod. A könnyedebb gyakorlástól haladunk a nehezebbek felé. Ez a hosszú hétvége teljesen átmos lelkileg és testileg is. Kicserél, mintha újjászületnél.
Családias helyen, elvonulva a város zajától teljes kikapcsolódásban lehet részed. Legyen ez a hétvégéd a töltődésé és a jógáé. 

Helyszín: 3300 Eger, Szúnyog köz 4.
Szervező: Veres Mónika

További info itt. 

 

Iyengar jógatábor

ŐSZI IYENGAR jógatábor Somogyvámoson

2023. szeptember 7-10.

FÓKUSZBAN: a jóga mint szenvedéselmélet (jaj de nagyon optimistán hangzik), avagy hogyan jutok közelebb a lényegemhez? A jóga lényegéről lesz szó, a nehézségek leküzdéséről és a szűnni nem akaró inspirációról.

Az ászanák messze túlmutatnak az izommunkán – a kezdetben talán főképp a felszínen érzékelt munka elkezdi belülről is tisztítani a testet, az energiacsatornákat, a test energiaközpontjait. A gyakorlások segítségével figyelünk az ászanák és a pránájáma eme rendkívül kifinomult, sejtszintű mechanizmusára, mely bepillantást enged az idegrendszerre gyakorolt hatásra is. Végeredményben a jóga a tudat fodrozódásainak lecsillapítása, a test mint anyag pedig egy kézzel fogható eszköz ennek elérésére.

Helyszín: Rádé Resort Somogyvámos
Szervező: Répássy Erika és Kevin Gardiner

További info itt. 

 

Iyengar jógatábor

Nyári Iyengar Jóga Tábor Taliándörögdön

2023. augusztus 17-20.

Ha szeretnéd elmélyíteni a gyakorlásod, ha szeretnél kizökkeni a hétköznapokból, ha szeretnél kikapcsolódni, ha szereted a jó társaságot….itt a helyed.
Helyszín: Kerekegy Panzió (8295 Taliándörögd, Kossuth utca 18.)
Szervező: Trapp lászló

További info itt. 

 

Iyengar jógatábor

Nyári IYENGAR jógatábor a Pilisben

2023. augusztus 10-13.

Kis férőhelyes Iyengar jógatábor a Pilisben, a természet közepén, gyönyörű kilátással, fényszennyezés nélkül, medencével, igazi szakács-guruval. Augusztus közepén igazi elvonulást tervezek a Hosszúhegyen a Pilisben, Budapest közelében. A tábor végére igazi közösség fog kialakulni, akiket a jóga, a természet és a csillagok szeretete köt össze. Amint elszántad magad, vagy csak érdeklődsz a részletek iránt, jelentkezz mielőbb az email címemen: valeria.garai@gmail.com, vagy a FB eseményben itt. Kezdők is csatlakozhatnak, jógaeszközök kölcsönzésében segítünk. A tábor költsége, a szállással, étkezéssel és a jóga foglalkozásokkal együtt 79.500Ft/fő. 
Helyszín: HOSSZÚHEGYI VENDÉGHÁZ PILISSZÁNTÓ
Szervező: Garai Valéria

További info itt. 

 

Iyengar Jógatábor Olaszországban Ischián

2023. július 18-22.

Jógázz, napozz, pihenj, töltődj a gyönyörű Ischia szigetén a Nápolyi-öbölben. A sziget egy igazi gyöngyszem a Tirrén tengeren kb. 1 órára Nápoly partjaitól.
Ischia vulkáni eredetű és közel 50 négyzetkilométer területű. Zöld szigetként is emlegetik, gazdag növénytakarójának köszönhetően. Különlegesek vulkáni termálforrásai és iszapfürdői. A szállás egy családi kézben lévő vidéki vendégház, varázslatos környezetben, lélegzetelállító kilátással a tengerre.
A jógagyakorlás mellett bőven lesz idő pihenésre, kirándulásra, kikapcsolódásra is, hogy a csodás környezetet kihasználjuk és megismerhessük.
Szervezők: Vajai Szabolcs, Vajai-Hebling Katalin 

Jógatábor Szilvásváradon, a La Contessa Kestélyhotelben!

2023. június 7-11

Egy kivételes lehetőségnek köszönhetően ismét Szilvásváradon tartjuk nyári Ilyengar jógatáborunkat!
Minden kedves jógagyakorlót (kezdőt és haladót) szeretettel várunk!
A tábor és a gyakorlások Iyengar jóga metódus szerint zajlanak, de ha most ismerkednél meg a rendszerrel, az sem akadály!
Évekkel ezelőtt voltunk már a szilvásváradi La Contessa Kastélyhotelben, ami az ország egyik legjobb hotele, a legszebb helyen! Azt hiszem az elmúlt húsz év talán legjobb táborát töltöttük itt!
Nem csak a pazar kényelem és a méltó gyakorlási környezet (hatalmas konferencia terem) miatt, hanem Szilvásvárad és környéke: az Őserdő, a Fátyol vízesés, a kisvasút, a Bükki Nemzeti Park- és fennsík, a pisztrángos tavak vagy a lipicai ménes
otthona kínálta végtelen látnivaló miatt.
Szervezők: Domonkos Péter, Lombos Melinda

További info itt. 

 

Iyengar jógatábor

Jógatábor Zalacsányban a Batthyány Kestélyhotelben!

2023. május 12-14.

Szeretettel várunk májusi jógatáborunkba a négycsillagos Batthyány Kastélyszálló Kúria és Golf Resortba****. A Zalacsányban fekvő csodás hotel 10 hektáros parkkal, kültéri és beltéri termálmedencével, wellness részleggel, új exkluzív modern, hangulatos szobákkal vár minket.
Tavaszi jógatáborunk kiváló alkalom, hogy testileg és lelkileg is feltöltődj, felrázd magad a tavaszi fáradtságból, és energetizálva vágj bele az előtted álló időszakba. Tarts velünk, ha szívesen kiszabadulnál a sűrű hétköznapokból, megtapasztalnád egy néhány napos gyakorlás hatásait és persze egy vidám csapatnak is szívesen lennél a része. Kezdő és haladóbb szinten is csatlakozhatsz, az Iyengar metódusnak köszönhetően mindenki a saját szintjének megfelelően fejlődhet.
Szervezők: Vajai Szabolcs, Vajai-Hebling Katalin

További info itt.