Sütő Mária

Sütő Mária

Iyengar Jóga oktató

iyengar_logo

 

Képzettsége: Okleveles Iyengar Jóga Oktató – Introductory II.

Rendszerszervezőből – 2003-ban – lettem személyiségfejlesztő tréner. 2008-tól az ERŐmerítő® a védjegyem, és saját tréningsorozatom neve is egyben. Később jógagyakorló, hamarosan tanár, majd Intermediate Junior II. szintű Iyengar jógaoktató lettem. Emellett a Shiatsu (japán holisztikus masszázs) a hobbim, kedvenc elfoglaltságom. Újabban a Mátrix is tevékenységeim közé lépett, különös hatékonyságával, eredményeivel. Érdekes mélymerülései-örömei-színfoltjai lettek munkámnak a Grafikus rajzolásban eltöltött napok.

Számomra az ember – az egyedi, az utolérhetetlen, a csoda van fókuszban. Miközben minden tevékenységemben magam fejlődöm és megköszönöm a lehetőséget, hogy tanulhatok magamról, másról, és ezzel léphetek előre.

Amióta a jógát megismertem, azóta vallom, ennél mélyebb önismeret alig létezik. Fontos, hogy azok az eszközök, amiket ismerek, az intuíciómmal együtt a legjobbkor legyenek segítőtársaim. Emellett fontos, hogy a jóga által nyerhető tapasztalás és gyakorlat, a finom megfigyelés, hogyan lendít előre mindannyiunkat. Teszem mindezt a jóga pontosságával, megfigyelői alaposságával, precizitásával, belülre vivő módján az önmagunkhoz való megérkezést támogatva, finomítva, erősítve.

Nagy öröm számomra, ha mindezt együtt élhetjük át. Köszönöm, ha kíváncsi vagy, alkalmat teremtesz a személyes megismeréshez!