Varga Éva

Varga Éva

Iyengar Jóga oktató

 

 

iyengar_logo

Képzettsége: Okleveles Iyengar Jóga Oktató – Introductory II.

2007-ben, Kádár Zoltán és Papp József jógaoktatói képzésén ismerkedtem meg az Iyengar módszerrel. A metódus megbízhatósága, hatékonysága és precizitása meghatározó volt további gyakorlásaimra, azóta is ezt az irányzatot követem, csiszolódom Kevin Gardiner és Répássy Erika útmutatásának köszönhetően.

2011-2014 között vettem részt a 3. magyarországi Iyengar Jógaoktatói képzésen, melynek végén Introductory II szintű oktatói oklevelet szereztem. A képzés során alkalmam volt számos, olyan kiváló oktató workshopján tanulni, mint James Murphy, Manouso Manos, Laurie Blakeney vagy Joan White.

Számomra az Iyengar Jóga az örökös fejlődés, tapasztalás útja. Minél inkább elmélyülök a metódusban, annál inkább rádöbbenek, mennyi felfedeznivaló vár még rám. A tudás kiapadhatatlan forrása.

Őszinte hálát és tiszteletet érzek minden tanárom iránt, amiért tudásukkal, lelkesedésükkel folyamatosan inspirálnak és segítenek utamon. Célom, hogy legjobb tudásom szerint adjam tovább mindazt, amit tőlük és a jógától kaptam, kapok.